Gyermek étkezés

T Á J É K O Z T A T Ó

Tisztelt Szülők!

A koronavírus terjedése miatt vészhelyzet van Magyarországon is. A vírus terjedésének megelőzése céljából a kormány rendelkezés szerint 2020. március 16-tól a közoktatási intézményekben a tanítás szünetel. A közétkeztetés továbbra is önkormányzati feladat.


Fenntartóként az étkeztetés biztosítására a következő eljárásrendet alakítottuk ki:

1. 2020. március 18. napjától kizárólag – a szülő külön nyilatkozata alapján – azoknak a gyermekeknek kerül megrendelésre az ebéd, akiknek a szülei jelzik (a mellékelt nyilatkozat alapján) felénk igényüket. Az étel csak az önkormányzat által biztosított egyszer használatos ételszállító dobozban szállítható el, melynek 80 Ft/doboz költségét a szülőnek meg kell téríteni.

2. Az elszállításról a szülőnek kell gondoskodnia. Az ebéd átvételére a Pókaszepetki Festetics Kristóf Általános iskola konyháján 11:00-órától 12:30 óráig van lehetőség.

3.Az eljárásrend a vészhelyzet visszavonásáig tart.

Érdeklődni a Pókaszepetki Közös Önkormányzati Hivatalnál lehet elsődlegesen elektronikus formában. (Tel:06/30/650-0930, vagy E-mail: ugyfelszolgalat@pokaszepetkikoh.hu)

Az ebédek lemondására az étkeztetést megelőző hét pénteken van lehetőség. Az igények benyújtását heti lebontásban tudjuk kezelni.

Köszönjük együttműködésüket!
Pókaszepetk, 2020. március 16.                       Pókaszepetki Közös Önkormányzati Hivatal

Skip to content